ТУРИЗМ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА.
Розглянуто зміст та сутність поняття PR-у в контексті туристичної діяльності, пр..
455 грн.
Розглянуто зміст та сутність поняття PR-у в контексті туристичної діяльності, пр..
305 грн.
Розкрито інновації у соціально-культурному сервісі та туризмі з використанням досвіду вітчизняних та..
390 грн.
Викладено сутність та характеристику інформаційних систем і технологій, практику..
650 грн.
У навчальному посібнику висвітлюються етапи історії світового та вітчизняного туризму ..
495 грн.
У 4-му, переробленому та доповненому, виданні навчального посібника «Історія ту..
590 грн.
Підручник «Активний туризм: теорія та практика» містить системне
викладення фу..
280 грн.
У навчальному по..
230 грн.
У туризмі для досягнення високих показників діяльності важливо створювати..
300 грн.
У навчальному посібнику систематизовано виклад методологічних та організаційних напрямів&n..
480 грн.
У навчальному посібнику систематизовано виклад методологічних та організаційних напрямів&n..
430 грн.
Головна увага приділена природі, як середовищу екотуризму, природним ресурсам екотуристичного..
518 грн.
У навчальному посібнику висвітлені основні положення сучасн..
250 грн.
Авторами
понятійно-термінологічного словника, які є висококваліфікованими фахівцями у
сфері туризм..
300 грн.
Розкрито економічні та управлінські аспекти функціонування сфери міжнарод..
430 грн.
У навчальному посібнику висвітлено програмний контент з теорії і практики економі..
530 грн.
Підручник містить системний виклад концепційних положень та прикладних аспектів економіки туризму у ..
490 грн.
У підручнику розглядаються
теоретичні та практичні питання екскурсійного обслуговування. Висвітлено..
400 грн.
У навчальному посібнику обґрунтовуються концепційноCтеоретичні заCсади й шляхи туристичного відродже..
650 грн.
Навчальний посібник «Крафтові технології: м’ясо, птиця, риба та м..
325 грн.
Навчальний посібник спрямований на формування необхідних теоретичних знан..
625 грн.
У пропонованому навчальному посібнику зроблено спробу
систематизувати використання термінології інд..
300 грн.
Розкрито особливості міжнародного туристичного бізнесу. Навчальний посібн..
390 грн.
Мальська М.П., Бордун О.Ю., Антонюк Н.В. Медичний і оздоровчий туризм (міжнародні та національні асп..
430 грн.
Мальська М.П., Бордун О.Ю., Антонюк Н.В. Медичний і оздоровчий туризм (міжнародні та національні асп..
530 грн.
Уперше в Україні представлено підручник із навчального курсу «Меліоративна географія», який за струк..
530 грн.
У навчальному посібнику розкриті основні концепції організації обслуговування в готелях та рес..
560 грн.
У навчальному посібнику розглянуто основні питання щодо організації готельного та ресторанног..
750 грн.
У посібнику викладений зміст лекційного матеріалу курсу «Організація та планування діяльності ..
320 грн.
Основи інтегрованого управління природокористуванням. Монографія (В5). Баженов В.А., Бі-лявськ..
380 грн.
У навчальному посібнику розкрито теоретичні та практичні відомості з основ барної справи та роботи с..
230 грн.
Посібник написано для студентів і фахівців природничих
спеціальностей, а також розрах..
230 грн.
Навчальний посібник укладено відповідно до програми з основ медичних знань. Посібник знайомить з суч..
330 грн.
Навчальний посібник укладено відповідно до програми з основ медичних знань. Посібник знайомить з суч..
480 грн.
Розглянуто теоретичні та практичні питання музейної
діяльності. Висвітлено теоретичні засади музейн..
360 грн.
Розглянуто
питання щодо різноманіття туризму як унікального соціального явища і
соціального інстит..
280 грн.
З середини 90-х рр. XX ст. туризм перетворився на важливе соціо-культурне та політичне явище, яке су..
180 грн.
Посібник містить матеріали основ
проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства у відпові..
530 грн.
Посібник містить матеріали основ
проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства у відпові..
380 грн.
Навчальний посібник містить матеріали з організації рестора..
425 грн.
У навчальному посібнику узагальнено теоретичні та практичні здобутки з організації та планув..
280 грн.
Максимець О.Б. Технології кондитерських виробів (торти, тістечка, цукерки): навч. посіб. / О.Б. Макс..
450 грн.
Туристично-ресурсний потенціал території : підручник / Марта Мальська, Наталія Паньків. – Київ..
530 грн.
Навчальний посібник сприятиме формуванню у студентів теоретичних та практичних знань з питань..
535 грн.
Фестивальний туризм: теорія та практика: навч. посібник / М. П. Мальська, А. Т. Грицишин, С. В. Біло..
280 грн.
Показано з 1 по 48 із 48 (1 сторінок)