Видання надає змогу засвоїти теоретичні основи з обліку господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, набути практичних навичок відображення в обліку товарних операцій та результатів діяльності підприємств торгівлі та ресторанного господарства. У посібнику наводяться основні питання, що розкривають зміст теми, теоретичні основи, практичні завдання для аудиторної та самостійної підготовки, тести для контролю рівня засвоєння матеріалу, а також контрольні питання для проміжного та підсумкового контролю знань. Посібник розраховано для студентів напряму підготовки «Облік і аудит», аспірантів, викладачів та працівників, які бажають підвищувати свою кваліфікацію.
Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві. Ганна Блакита.
- Модель: навчальний посібник
- Наявність: Є в наявності
-
360 грн.
Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві. Ганна Блакита.