Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Тут висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Спеціальні розділи присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства; детально описується організація роботи цехів, роздаткових лі-ній, у доступній формі висвітлене питання раціональної організації праці. Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації ресторанного господарства. Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства.
Організація ресторанного господарства. 3-те видання. Автор: Архіпов В.В. Рік видання: 2019 Палітурка: М'яка Кількість сторінок: 280
- Модель: навчальний посібник
- Наявність: Є в наявності
-
320 грн.
Організація ресторанного господарства. 3-те видання. Автор: Архіпов В.В. Рік видання: 2019 Палітурка: М'яка Кількість сторінок: 280