• Ресторанна справа. Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. З-тє. Архіпов В.В. Кількість сторінок: 382 Рік випуску: 2019

У посібнику розглянуто характеристику технологічних процесів виробництва продукції ресторанного господарства, асортимент і технологію продукції загального призначення, борошняних і кондитерських виробів. Четверту частину присвячено управлінню якістю продукції ресторанного господарства.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Ресторанна справа. Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. З-тє. Архіпов В.В. Кількість сторінок: 382 Рік випуску: 2019

  • Модель: навчальний посібник
  • Наявність: Є в наявності
  • 450 грн.


Ресторанна справа. Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. З-тє. Архіпов В.В. Кількість сторінок: 382 Рік випуску: 2019