Пошук - арх
Результати пошуку
Архiтектура кoмп’ютера: навчальний пoсiбник/ Кравченкo Ю.В., Лещенкo O.O., Герасименкo O.Ю., Труш O.В., Дахнo Н.Б. – К. : КНУ iменi Тараса Шевченка, 2023 р. – 220 с.
Архiтектура кoмп’ютера. Частина 1: навчальний пoсiбник/ Кравченкo Ю.В., Лещенкo O.O., Гераси..
330 грн.
Архітектура та апаратне забезпечення ПЕОМ Злобін Г.Г., Рикалюк Р.Є. 2023 р. 224 с.
Архітектура та апаратне забезпечення ПЕОМЗлобін Г.Г., Рикалюк Р.Є.Навчальний посібник. — К.: Каравел..
330 грн.
Екологічні засади формування архітектури будівель громадського призначення. Навчальний посібник. Кольорова./ О. І. Сєдак, О. Ю. Запорожченко - К. - 2021 – 183 с.
Викладенні у виданні матеріали сприяють формуванню системи знань майбутніх фахівців для вирішення ..
540 грн.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства. Автор: Архіпов В.В. 342 с.
У посібнику розкрито сутність організації процесу обслуговування в закладах ресторанног..
390 грн.
Організація ресторанного господарства. 3-те видання. Автор: Архіпов В.В. Рік видання: 2019 Палітурка: М'яка Кількість сторінок: 280
Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвит..
320 грн.
Основи ландшафтознавства і охорона земель: навч. посіб. Рек. ВР ЧНТУ. НОВИНКА! В.І. Канівець, М.М. Пархоменко, С.В. Канівець. 140 с. тв. обкл. 2023 р.
Посібник написано для студентів і фахівців природничих спеціальностей, а також розрах..
280 грн.
Ресторанна справа. Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. З-тє. Архіпов В.В. Кількість сторінок: 382 Рік випуску: 2019
У посібнику розглянуто характеристику технологічних процесів виробництва продукції ресторанного госп..
450 грн.