Туризм, готельно-ресторанна справа.
-100x100.jpg)
Іміджеологія і PR у туризмі : підручник/ Марта Маль- ська, Наталія Паньків. – Київ : Видавництво «Каравела», 2023. – 246 с. Кольорова.
Розглянуто зміст та сутність поняття PR-у в контексті туристичної діяльності, пр..
400 грн.
Іміджеологія і PR у туризмі : підручник/ Марта Маль- ська, Наталія Паньків. – Київ : Видавництво «Каравела», 2023. – 246 с. Чорно-біла.
Розглянуто зміст та сутність поняття PR-у в контексті туристичної діяльності, пр..
275 грн.
Інноваційні технології в туризмі та гостинності : навчальний посібник. Дніпро: ДГУ, 2022 /Джинджоян В.В., Тесленко Т.В., Горб К.М./348 с.
Розкрито інновації у соціально-культурному сервісі та туризмі з використанням досвіду вітчизняних та..
360 грн.
Активний туризм: теорія та практика : підручник. Мальська М.П., Гамкало М.З., Романів П.В. Київ : Видавець ФОП Піча Ю.В., 2022. – 252 с.
Підручник «Активний туризм: теорія та практика» містить системне викладення фу..
250 грн.
ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. М. П. Мальська, М. І. Філь, І. Г. Пандяк
У навчальному посібнику систематизовано виклад методологічних та організаційних напрямів&n..
400 грн.
ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. М. П. Мальська, М. І. Філь, І. Г. Пандяк. (Формат В5 ) (окремі кольорові ілюстраціі)
У навчальному посібнику систематизовано виклад методологічних та організаційних напрямів&n..
500 грн.
Громадське здоров’я / Голованова І. А., Бєлікова І. В., Ляхова Н. О. – Львів : 2024. – 182 с.
У посібнику розглянуті концептуальні питання громадського здоров’я. Розділи присвячені основн..
450 грн.
Екскурсологія : підручник. За заг. ред. доктора юридичних наук, професора, В.О. Негодченка. Київ : Каравела, 2023. 370 с.
У підручнику розглядаються теоретичні та практичні питання екскурсійного обслуговування. Висвітлено..
370 грн.
МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ, СУСПІЛЬНІ КОМУНІКАЦІЇ ТА РЕГІОНАЛЬНІ СТУДІЇ : навч. посіб. / За заг. ред. В.С. Білозубенкa. Київ: Видавець ФОП Піча Ю.В., 2023. 632 с.
Навчальний посібник спрямований на формування необхідних теоретичних знан..
550 грн.
Міжнародний курортний спа-менеджмент : навч. посіб. Львів : ЛНУ імені Івана Франка, 2022. 272 с. Мальська М. П., Малюга Л. А., Масюк Ю. О.
У пропонованому навчальному посібнику зроблено спробу систематизувати використання термінології інд..
270 грн.
Медичний і оздоровчий туризм (міжнародні та національні аспекти). Навчальний посібник. Мальська М.П., Бордун О.Ю, Антонюк Н.В. Кольорова.
Мальська М.П., Бордун О.Ю., Антонюк Н.В. Медичний і оздоровчий туризм (міжнародні та національні асп..
350 грн.
Медичний і оздоровчий туризм (міжнародні та національні аспекти). Навчальний посібник. Мальська М.П., Бордун О.Ю, Антонюк Н.В. Кольорова.
Мальська М.П., Бордун О.Ю., Антонюк Н.В. Медичний і оздоровчий туризм (міжнародні та національні асп..
400 грн.
Меліоративна географія : підручник. Рек. ВР. (кольорова книга) B5. /Кривульченко А. І. / тверда обкл. стр. 236. 2021 р. Новинка!
Уперше в Україні представлено підручник із навчального курсу «Меліоративна географія», який за струк..
500 грн.
Основи барної справи та робота сомельє: навч.посіб. / С.В. Майкова, О.Б. Маслійчук, Н.Я. Сусол. Київ : Видавець ФОП Піча Ю.В., 2022. 124 с.
У навчальному посібнику розкрито теоретичні та практичні відомості з основ барної справи та роботи с..
200 грн.
Основи медичних знань і тактичної медицини: навчальний посібник. /Гищак Т.В., Долинна О.В./ 2022 р. (Чорно-біла книга)
Навчальний посібник укладено відповідно до програми з основ медичних знань. Посібник знайомить з суч..
300 грн.
Основи медичних знань і тактичної медицини: навчальний посібник. /Гищак Т.В., Долинна О.В./ 2022 р. Кольорова книга.
Навчальний посібник укладено відповідно до програми з основ медичних знань. Посібник знайомить з суч..
450 грн.
ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА. Навчальний посібник. Джинджоян В.В., Горожанкіна Н.А., Бойко З.В. 2022 р. 231 ст.
Розглянуто питання щодо різноманіття туризму як унікального соціального явища і соціального інстит..
250 грн.
ПРОЕКТУВАННЯ ТА ДИЗАЙН ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: навч. посіб./ С.В.Майкова, О.М. Вівчарук, О.Б. Маслійчук, Х.Є. Подвірна - Львів: ЛНУ ім. Івана Франка, 2023. – 325 с. Кольорова.
Посібник містить матеріали основ проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства у відпові..
500 грн.
ПРОЕКТУВАННЯ ТА ДИЗАЙН ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: навч. посіб./ С.В.Майкова, О.М. Вівчарук, О.Б. Маслійчук, Х.Є. Подвірна - Львів: ЛНУ ім. Івана Франка, 2023. – 325 с. Чорно-біла.
Посібник містить матеріали основ проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства у відпові..
350 грн.
ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ (ТОРТИ, ТІСТЕЧКА, ЦУКЕРКИ).НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. О.Б. Максимець, В.Л. Максимець. 2021 рік
Максимець О.Б. Технології кондитерських виробів (торти, тістечка, цукерки): навч. посіб. / О.Б. Макс..
330 грн.
Туристично-ресурсний потенціал території : підручник. Марта Мальська, Наталія Паньків. – Київ : Видавець ФОП Піча Ю. В., 2022. – 534 с.
Туристично-ресурсний потенціал території : підручник / Марта Мальська, Наталія Паньків. – Київ..
500 грн.
Фестивальний туризм: теорія та практика: навч. посібник / М. П. Мальська, А. Т. Грицишин, С. В. Білоус, М. Я. Топорницька. Київ : Видавець ФОП Піча Ю. В., 2022. 232 с.
Фестивальний туризм: теорія та практика: навч. посібник / М. П. Мальська, А. Т. Грицишин, С. В. Біло..
250 грн.