ТУРИЗМ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА.
-100x100.jpg)
Виберіть підкатегорію
Іміджеологія і PR у туризмі : підручник/ Марта Маль- ська, Наталія Паньків. – Київ : Видавництво «Каравела», 2023. – 246 с. Кольорова.
Розглянуто зміст та сутність поняття PR-у в контексті туристичної діяльності, пр..
455 грн.
Іміджеологія і PR у туризмі : підручник/ Марта Маль- ська, Наталія Паньків. – Київ : Видавництво «Каравела», 2023. – 246 с. Чорно-біла.
Розглянуто зміст та сутність поняття PR-у в контексті туристичної діяльності, пр..
305 грн.
Інноваційні технології в туризмі та гостинності : навчальний посібник. Дніпро: ДГУ, /Джинджоян В.В., Тесленко Т.В., Горб К.М./ 348 с.
Розкрито інновації у соціально-культурному сервісі та туризмі з використанням досвіду вітчизняних та..
390 грн.
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Автор: Скопень М.М. Стор: 768
Викладено сутність та характеристику інформаційних систем і технологій, практику..
850 грн.
Історія туризму Автор: Парфіненко А.Ю. , Лиман С.І. Кількість сторінок: 372 Рік випуску: 2023
У навчальному посібнику висвітлюються етапи історії світового та вітчизняного туризму ..
550 грн.
Історія туризму: Навч.посібник.4-те видання. Автор: Устименко Л. М. Афанасьєв І. Ю. Серія: , Рік видання: 2023 Палітурка: Тверда
У 4-му, переробленому та доповненому, виданні навчального посібника «Історія ту..
590 грн.
Активний туризм: теорія та практика : підручник. Мальська М.П., Гамкало М.З., Романів П.В. Київ : Видавець ФОП Піча Ю.В., 2024 р. – 248 с. Тверда обклад.
Підручник «Активний туризм: теорія та практика» містить системне викладення фу..
280 грн.
Безпека туризму: навч. посібник / Н.В. Чорненька. 188 с. Обкладинка м’яка
У туризмі для досягнення високих показників діяльності важливо створювати..
370 грн.
ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. М. П. Мальська, М. І. Філь, І. Г. Пандяк. (Формат В5 ) (окремі кольорові ілюстраціі). 304 с. т. 2024 р.
У навчальному посібнику систематизовано виклад методологічних та організаційних напрямів&n..
480 грн.
ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. М. П. Мальська, М. І. Філь, І. Г. Пандяк. 304 с. т. 2024 р.
У навчальному посібнику систематизовано виклад методологічних та організаційних напрямів&n..
430 грн.
Географія туризму: екологічний туризм. Автор : В.В. Тарасова, І.К. Нестерчук, І.М. Ковалевська, А.С. Осіпчук. 2024 р. 252 с. м/обк.
Головна увага приділена природі, як середовищу екотуризму, природним ресурсам екотуристичного..
518 грн.
Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент. Автор: Нечаюк Л.І. 372 с. 2021 р.
У навчальному посібнику висвітлені основні положення сучасн..
250 грн.
Державне та регіональне управління в туризмі. Навчальний посібник. Романів Павло Володимирович, 2025. 104 с.
Навчальний посібник призначений для формування у студентів сучасного мислення та спеціаль..
250 грн.
Економіка гостинності: понятійно-термінологічний словник / Сазонець О.М., Тесленко Т.В., Гакова М.В., Лучанська Ю.Г. Київ : Вид-во «Каравела», 2024. 168 с.
Авторами понятійно-термінологічного словника, які є висококваліфікованими фахівцями у сфері туризм..
375 грн.
Економіка та менеджмент міжнародного туризму: навчальний посібник. /Джинджоян В.В., Корнєєв М.В., Ходак О.В., Небаба Н.О./ Київ: Видавництво «Каравела», 2024. 376 с.
Розкрито економічні та управлінські аспекти функціонування сфери міжнарод..
430 грн.
Економіка туризму. Автор: Мальська М.П. Рік видання: 2020 Палітурка: М'яка Кількість сторінок: 544
Підручник містить системний виклад концепційних положень та прикладних аспектів економіки туризму у ..
490 грн.
Екскурсологія : підручник. За заг. ред. доктора юридичних наук, професора, В.О. Негодченка. Київ : Каравела, 2023. 370 с.
У підручнику розглядаються теоретичні та практичні питання екскурсійного обслуговування. Висвітлено..
400 грн.
Замковий туризм в Україні. Автор: Рутинський М.Й. Рік видання: 2022 Палітурка: М'яка Кількість сторінок: 432
У навчальному посібнику обґрунтовуються концепційноCтеоретичні заCсади й шляхи туристичного відродже..
650 грн.
Крафтові технології: м’ясо, птиця, риба та морепродукти: навчальний посібник / О.Б. Маслійчук, С.В. Майкова. Київ : Вид-во «Каравела», 2024. 186 с.
Навчальний посібник «Крафтові технології: м’ясо, птиця, риба та м..
300 грн.
МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ, СУСПІЛЬНІ КОМУНІКАЦІЇ ТА РЕГІОНАЛЬНІ СТУДІЇ : навч. посіб. / За заг. ред. В.С. Білозубенкa. Київ: 2023 р. 634 с. т.
Навчальний посібник спрямований на формування необхідних теоретичних знан..
595 грн.
Міжнародний курортний спа-менеджмент : навч. посіб. Львів : ЛНУ імені Івана Франка, Мальська М. П., Малюга Л. А., Масюк Ю. О. 272 с. тв. обкл. 2023 р
У пропонованому навчальному посібнику зроблено спробу систематизувати використання термінології інд..
300 грн.
Міжнародний курортний спа-менеджмент: навчально-методичний практикум / Мальська М. П., Бригілевич Г. М. Київ : Вид-во «Каравела», 2025. 116 с.
У навчальному посібнику розкриті прикладні аспекти міжнародного курортного спа менеджменту..
200 грн.
Міжнародний туризм: підприємницька діяльність та стратегічне управління монографія / М. П. Мальська, Г. М. Бригілевич, С. Л. Шульц. Київ : Вид-во «Каравела», 2025. 222 с.
У монографії розглянуто теоретичні аспекти та визначено особливості підприємницької діяльності у між..
350 грн.
Міжнародний туристичний бізнес і логістика в туризмі. Автор: Смирнов І.Г. Любіцева О.О. Відділ: Туризм Рік видання: 2022 Палітурка: М'яка
Розкрито особливості міжнародного туристичного бізнесу. Навчальний посібн..
390 грн.
Медичний і оздоровчий туризм (міжнародні та національні аспекти). Навчальний посібник. Мальська М.П., Бордун О.Ю, Антонюк Н.В. (Формат В5). 234 с. т. 2023 р.
Мальська М.П., Бордун О.Ю., Антонюк Н.В. Медичний і оздоровчий туризм (міжнародні та національні асп..
430 грн.
Медичний і оздоровчий туризм (міжнародні та національні аспекти). Навчальний посібник. Мальська М.П., Бордун О.Ю, Антонюк Н.В. Кольорова. 234 с. т. 2023 р.
Мальська М.П., Бордун О.Ю., Антонюк Н.В. Медичний і оздоровчий туризм (міжнародні та національні асп..
530 грн.
Меліоративна географія : підручник. Рек. ВР. (кольорова книга) B5. /Кривульченко А. І. / тверда обкл. стр. 236. 2023 р.
Уперше в Україні представлено підручник із навчального курсу «Меліоративна географія», який за струк..
530 грн.
Організація готельно-ресторанної справи. Автор: Брич В.Я. Відділ: Економіка бізнесу Туризм Менеджмент Рік видання: 2024
У навчальному посібнику розкриті основні концепції організації обслуговування в готелях та рес..
680 грн.
Організація готельно-ресторанного господарства. Ковешніков В.С. , Матвієнко А.Т., Разметова О.Г. Кількість сторінок: 564
У навчальному посібнику розглянуто основні питання щодо організації готельного та ресторанног..
800 грн.
Організація діяльності туристичного підприємства.Навчальний посібник / Балашова Р.І.
У навчальному посібнику узагальнено та систематизовано значний теоретичний і практичний досвід створ..
250 грн.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства. Автор: Архіпов В.В. 342 с.
У посібнику розкрито сутність організації процесу обслуговування в закладах ресторанног..
390 грн.
Організація та планування діяльності туристичних підприємств. Автор: Мальська М.П. Кількість сторінок: 248
У посібнику викладений зміст лекційного матеріалу курсу «Організація та планування діяльності ..
320 грн.
Організація туризму в Україні: регіональні аспекти Автор: Федорченко В.К. , Мініч І.М. Кількість сторінок: 338
У навчальному посібнику висвітлені питання організації корпоративного туризму, як засобу розвитку ре..
600 грн.
Основи інтегрованого управління природокористуванням. Монографія (В5). Баженов В.А., Бі-лявський Г.О. та ін. 320 с. тв. обкл. 2023 р.
Основи інтегрованого управління природокористуванням. Монографія (В5). Баженов В.А., Бі-лявськ..
380 грн.
Основи барної справи та робота сомельє: навч.посіб. / С.В. Майкова, О.Б. Маслійчук, Н.Я. Сусол. Київ : Видавець ФОП Піча Ю.В., 2023 р. 124 с. тв. обкл.
У навчальному посібнику розкрито теоретичні та практичні відомості з основ барної справи та роботи с..
240 грн.
Основи ландшафтознавства і охорона земель: навч. посіб. Рек. ВР ЧНТУ. НОВИНКА! В.І. Канівець, М.М. Пархоменко, С.В. Канівець. 140 с. тв. обкл. 2023 р.
Посібник написано для студентів і фахівців природничих спеціальностей, а також розрах..
230 грн.
Основи медичних знань і тактичної медицини: навчальний посібник. /Гищак Т.В., Долинна О.В./ (Чорно-біла книга). Тверда обкладинка. 288 с. 2023 р.
Навчальний посібник укладено відповідно до програми з основ медичних знань. Посібник знайомить з суч..
330 грн.
Основи медичних знань і тактичної медицини: навчальний посібник. /Гищак Т.В., Долинна О.В./ Кольорова книга. 2023 р. 288 с. тв. обкл.
Навчальний посібник укладено відповідно до програми з основ медичних знань. Посібник знайомить з суч..
480 грн.
Основи музеєзнавства: навчальний посібник. /Торяник В.М., Хрідочкін А.В., Джинджоян В.В./ Київ : Видавництво «Каравела», 2024 р. 296 с. тв. обкл.
Розглянуто теоретичні та практичні питання музейної діяльності. Висвітлено теоретичні засади музейн..
360 грн.
ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА. Навчальний посібник. Джинджоян В.В., Горожанкіна Н.А., Бойко З.В. 246 с. тв. обкл. 2023 р.
Розглянуто питання щодо різноманіття туризму як унікального соціального явища і соціального інстит..
280 грн.
Правове регулювання туристичної діяльності. Автор: Козловський Є.В. Кількість сторінок: 270
З середини 90-х рр. XX ст. туризм перетворився на важливе соціо-культурне та політичне явище, яке су..
180 грн.
ПРОЕКТУВАННЯ ТА ДИЗАЙН ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: навч. посіб./ С.В.Майкова, О.М. Вівчарук, О.Б. Маслійчук, Х.Є. Подвірна - Львів: ЛНУ ім. Івана Франка, Кольорова. 340 с. тв. обкл. 2023 р.
Посібник містить матеріали основ проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства у відпові..
530 грн.
ПРОЕКТУВАННЯ ТА ДИЗАЙН ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: навч. посіб./ С.В.Майкова, О.М. Вівчарук, О.Б. Маслійчук, Х.Є. Подвірна - Львів: ЛНУ ім. Івана Франка. Чорно-біла. 340 с. тв. обкл. 2023 р.
Посібник містить матеріали основ проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства у відпові..
430 грн.
Ресторанна справа: навч. посіб. / С.В. Майкова, О.М. Вівчарук, О.Б. Маслійчук, І.Р.Удуд/ м. обкл. 424 с. 2024 р.
Навчальний посібник містить матеріали з організації рестора..
460 грн.
Сільський зелений туризм. Автор: Гапоненко Г.І. Парфіненко А.Ю. Шамара І.М. Рік видання: 2023 Палітурка: М'яка
У навчальному посібнику узагальнено теоретичні та практичні здобутки з організації та планув..
310 грн.
Сільський туризм: основи підприємництва та гостинності. (Зб. ф.) Навчальний поcібник. Автор: Кудла Н.Є.
У навчальному посібнику розглянуто організаційно-економічні та екологічн..
250 грн.
Спеціалізований туризм : навчальний посібник для студентів закладів вищої освіти спеціальності «Туризм» Автор: Борисова О.В. 360 с.
У навчальному посібнику викладаються вузлові проблеми теоретико-методологічної бази спеціалізованого..
830 грн.
ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ (ТОРТИ, ТІСТЕЧКА, ЦУКЕРКИ).НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. О.Б. Максимець, В.Л. Максимець. 168 с. тв. обкл. 2023 р.
Максимець О.Б. Технології кондитерських виробів (торти, тістечка, цукерки): навч. посіб. / О.Б. Макс..
450 грн.
Туристично-ресурсний потенціал території : підручник. Марта Мальська, Наталія Паньків. – Київ : Видавець ФОП Піча Ю. В., 2023 р. – 534 с. тв. обкл.
Туристично-ресурсний потенціал території : підручник / Марта Мальська, Наталія Паньків. – Київ..
530 грн.
Туроперейтинг: навч. посіб. / за заг. ред. д.е.н., проф.. В.Я. Брича. 276 с.
Навчальний посібник сприятиме формуванню у студентів теоретичних та практичних знань з питань..
680 грн.
Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини: монографія / О.Б. Маслійчук. - Львів: ЛНУ ім. Івана Франка, 2024. – 160 с.
Монографія присвячена розробленню технології м’ясних січених напівфабрикатів, збагачених люпиновим б..
450 грн.
Управління персоналом у туризмі: теорія і практика. Навчальний поcібник. Автор: Мальська М.П. 234 с.
У навчальному посібнику розкрито загальні закономірності й особливості формування, функціонування та..
240 грн.
Управління проектами та ризиками в туризмі Автор: Сазонець І.Л. , Сазонець О.М. Кількість сторінок: 220 Рік випуску: 2023
Навчальний посібник є одним з перших видань, що підготовлено за дисципліною «Управління..
380 грн.
Фестивальний туризм: теорія та практика: навч. посібник / М. П. Мальська, А. Т. Грицишин, С. В. Білоус, М. Я. Топорницька. Київ : Видавець ФОП Піча Ю. В., 2023р. 232 с. тв. обкл.
Фестивальний туризм: теорія та практика: навч. посібник / М. П. Мальська, А. Т. Грицишин, С. В. Біло..
310 грн.